Het inloopspreekuur

Openingstijden

Helaas heeft de Rechtswinkel tijdelijk haar deuren moeten sluiten vanwege problemen rondom onze huisvesting. Op dit moment zijn wij druk bezig met het oplossen hiervan, echter kunnen op korte termijn onze spreekuren niet fysiek plaatsvinden. Om deze reden zullen onze fysieke spreekuren tijdelijk vervangen worden door digitale dienstverlening.

Voor uw juridische vragen kunt u mailen naar advies@rechtswinkelschiedam.nl. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Wij streven ernaar u zo snel mogelijk te kunnen updaten. Houdt hiervoor onze website en socials in de gaten.

______________________________________________________________________________

Maandag:     18:00 – 20:00 uur

Woensdag:   18:00 – 20:00 uur

We raden aan om rond 18:00 uur, in ieder geval zo vroeg mogelijk, aanwezig te zijn wegens drukte.
U kunt vooraf geen afspraak maken voor het inloopspreekuur. Advies wordt enkel verleend tijdens het inloopspreekuur. Op e-mails zal inhoudelijk niet gereageerd worden.

Op feestdagen zijn wij gesloten en in de zomermaanden juli en augustus zijn wij alleen op de woensdagavond geopend.Wat moet u meenemen naar het inloopspreekuur?
Als u van plan bent onze rechtswinkel te bezoeken, neemt u dan alle papieren mee die bij uw vraag of probleem van belang kunnen zijn, zoals bijvoorbeeld:

– Uw contract
– Bankafschriften
– Brieven van de overheid of andere instanties

Daarnaast zijn termijnen zeer belangrijk. In elke brief die u van overheidsinstanties krijgt, staat een datum. Verder in de brief staat meestal hoeveel tijd u heeft om te reageren na de datum van de brief. Let er op dat u op tijd langskomt, voor het verstrijken van deze termijn.Juridische vrijwaring
Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Wij kunnen geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor schade voortvloeiende uit de door Stichting Rechtswinkel Schiedam verleende diensten.