Contact

Adres
Stichting Rechtswinkel Schiedam
Singel 85
3112 GL Schiedam

LET OP: Wij verlenen geen juridisch advies per telefoon of e-mail. Onderstaand e-mailadres is bedoeld voor informatie over de rechtswinkel zelf.
Email: info@rechtswinkelschiedam.nl

KvK-nummer: 41141068
RSIN-nummer: 815418541


Routebeschrijving
Doordat Station Schiedam Centrum op een steenworp afstand ligt van onze huisvesting, zijn wij goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het pand ligt naast het gemeentehuis van Schiedam en de St. Liduina Basiliek(kerk).

Metro / trein
Komt u met de metro of de trein, dan moet u uitstappen bij station Schiedam Centrum. Vanaf hier is het 5 รก 10 minuten lopen. Bij de voorzijde op het Stationsplein steekt u over op het zebrapad en loopt u rechtdoor de Singel op. Deze straat loopt u helemaal uit, totdat u (naast de kerk) aan uw rechterhand het pand aantreft op de Singel 85.

Tram
Tram 21 en 24 stoppen bij Schiedam Centrum, vanaf hier loopt u richting de parkeerplaats voor Station Schiedam Centrum en gaat u rechts de Singel op. Als u deze afloopt, treft u onze rechtswinkel naast de kerk en het gemeentehuis.

Bus
Met de bus zijn wij ook goed bereikbaar. U kunt de buslijnen 51, 54 en 55 van de RET nemen en uitstappen bij de halte Broersvest. Vanaf daar loopt u het Stadserf over, dat is het plein voor de kerk en het gemeentekantoor. Als u dan richting de kerk loopt, gaat u aan het eind naar links en treft u op de hoek van de straat het pand aan op de Singel 85.

Parkeren
In de directe omgeving van de Singel 85 kunt u alleen betaald parkeren.